Over Sabijn Arts

Sinds 2003 heb ik een succesvolle psychologische en coachingspraktijk. Eerst op de prachtige Keizersgracht in hartje Amsterdam. En sinds 2014 in het fijne Haarlem, waar ik samen met mijn dochter Mila woon en een goed co-ouderschap heb met mijn ex-man. 

Sinds mijn jonge volwassenheid lopen persoonlijke groei, creativiteit, spiritualiteit en avontuur in de natuur als een rode draad door mijn persoonlijke en professionele leven.

Coaching en therapie in mijn praktijk focust zich op het verbinden van je diepste kern met je dagelijks leven op een praktische manier. Mijn visie en ervaring (in mijn eigen leven en dat van cliënten) is dat in die persoonlijke verbinding tussen je binnen- en buitenkant jouw levensgeluk en authentieke weg ligt. Het geeft een integratie op alle niveaus van wie je bent en een duidelijke vreugdevolle koers in je leven.

Het geluk en de energie die het mij geeft wanneer ik naar mijn intuïtie en echte hartsverlangens luister en handel, maakt me heel enthousiast en bevlogen om dit aan anderen door te geven. Mijn visie en diep vertrouwen is dat iedereen dit kan, dat eenvoudige, praktische en inspirerende tools hier enorm bij helpen en dat het vreugdevol, inspirerend en voedend is om dit samen met anderen te doen.

Mijn specialisme is hoogsensitiviteit en intuïtie. Zelf ben ik hsp en een empath. Ik heb op basis van mijn expertise een uitgebreid online programma ontwikkeld, From Head to Heart®. Het is een complete journey met informatie over de wezenlijkse aspecten van hsp, praktische sheets en creatieve, intuitieve oefeningen. Het helpt je om grip op je hoogsensitiviteit te hebben en vanuit je prachtige kracht te leven. Het lesmateriaal is in het engels omdat ik internationaal werk.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Haarlem voor individuele coaching, voor een hsp/ intuïtie retraite of online met het From Head to Heart® programma. Of in jouw bedrijf voor een seminar/workshop  Intuïtie en Emotionele Intelligentie.

Hartegroet,

Sabijn Arts

 

Opleidingsachtergrond

Aan de VU in Amsterdam heb ik klinische psychologie gestudeerd. In 2000 studeerde ik cum laude af met als specialisaties clientcentered therapie, gezinstherapie en gedragstherapie. Bij het postdoctoraal opleidingscentrum RINO in Amsterdam heb ik me verder gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie en Creatieve Therapie en bij de GITP-PAO in Utrecht in Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast heb ik me gericht op Focussen (Gendlin). Bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie van Carolina Bont heb ik succesvol de 3-jarige opleiding intuïtie en persoonlijke ontwikkeling gedaan.

 

Publicaties

150-h

In 2001 interviewde Carolina Bont, de hsp expert van Nederland, mij voor haar boek ‘Hoogsensitiviteit als Kracht’, over mijn ervaring met hooggevoelige kinderen. Dit boek is voor hooggevoelige mensen een feest van herkenning en erkenning. Met praktische oefeningen en tips.

150-s

In 2015 interviewde Alexandra Heering mij over single ouderschap voor haar prachtige boek ‘Single geluk, zo doe je dat’. Een vernieuwend fris boek over de voordelen van (een periode) single zijn en het vormgeven van een single leven.

 Ook word ik regelmatig geïnterviewd voor bladen, zoals bijv. de Flair, Libelle, Kek Mama & Santé