Individuele coaching

Helderheid, vertrouwen en moed om jezelf te zijn en je eigen weg te gaan

In individuele coaching sta jij centraal. In de eerste paar gesprekken kijken we met elkaar wat jij met de coaching wilt bereiken. En maken we een plan van aanpak. De sessies bestaan uit gesprek en praktische, intuïtieve en inspirerende oefeningen en tools afgestemd op jouw proces.

Coachingsgesprekken geven jou de ruimte om in een veilige, compassievolle, stimulerende setting in vrijheid te onderzoeken wie jij bent, wat je nodig hebt en wat jij echt wilt. Zodat je vervolgens zelf, met hulp van mijn expertise en steun, de gewenste veranderingen in je leven kunt brengen.

Mogelijke doelen:

  • Helderheid over je kwaliteiten, verlangens, waarden en behoeften
  • Compassie voor jezelf en acceptatie van jezelf
  • Vertrouwen in jouw persoonlijke weg, jouw hart en intuïtie
  • Contact met je diepere kern, je authentieke zelf
  • Bewustwording, heling en transformatie van ingesleten patronen en overtuigingen die jou ervan weerhouden om het leven te leiden dat je echt wilt
  • Verwerven van vaardigheden die jou helpen om je hartsverlangens in je leven te creëren
  • Maken van belangrijke keuzes op werk en privé vlak.

Werken met een coach geeft structuur en richting aan jouw ontwikkeling. Of het nu gaat om compassie voor jezelf, een droom verwezenlijken of helderheid krijgen over wat voor jou in het leven belangrijk is. Als coach ben ik als een personal trainer. Ik kan het ‘werk’ niet voor je doen, maar coaching kan jou wel helpen nu echt de stappen te zetten waar je naar verlangt. Coaching maakt bovendien het onderweg zijn aangenamer en lichter. Of het nu gaat om een innerlijke verandering in hoe je met jezelf omgaat, het creëren van een eigen bedrijf of het meer gaan leven vanuit je kernwaarden en kerngevoelens.

Je bent van harte welkom in mijn fijne praktijkruimte in Haarlem of via Skype.

Voor mijn achtergrond, opleiding, ervaring en registraties: klik hier.

Vergoeding is (gedeeltelijk) mogelijk als je aanvullend bent verzekerd.

Wat is het verschil tussen therapie en coaching?

In therapie werk je van een vastgelopen probleemsituatie naar een situatie van gezond functioneren. In therapie zijn de afspraken eens per week of eens per twee weken en is de problematiek meestal complexer. Tijdens de sessies wordt er met name gesproken. In coaching werk je vanuit een gezonde situatie naar een situatie met meer levenskwaliteit. De afspraken zijn vaak minder frequent, varierend van eens per twee weken tot eens per vier-zes-acht weken. Tijdens de sessies worden er naast gesprek ook oefeningen gedaan gericht op het door jou gewenste resultaat. Zowel coaching als therapie zijn mogelijk in mijn praktijk.