In Company Intuïtie Dagen

De noodzaak van intuïtie & hart in Leiderschap

Het grootste deel van mijn clienten en trainees zijn managers, directeuren, leidinggevenden en zelfstandig ondernemers. Bij de meesten is er de behoefte om zich meer te verbinden met het voelen en de eigen intuïtie. Vanuit het besef dat deze integratie zal helpen met keuzes maken die echt passen, met vertrouwen in de eigen autonome kracht en met inspirerend leiderschap met betekenis voor mens en maatschappij.

Hoe stevig en goed het intellect altijd is ontwikkeld in deze posities, hoe schaars vaak helaas ook de aandacht die er is geweest voor gevoel en het hart. Door opvoeding, door de maatschappelijke context en ook door de waardes die in organisaties worden belichaamd.

Als we kijken naar de antwoorden die we hebben te vinden op de grote vraagstukken in deze tijd dan is in ieder geval duidelijk dat we terug moeten naar balans. En is juist de kwaliteit van het hart nodig. Balans in onszelf en van daaruit balans met de wereld en de natuur om ons heen. Zodat we tot compassievolle, duurzame en constructieve oplossingen en keuzes komen. 

Deze innerlijke verandering stimuleren bij mensen in leiderschapsposities zal enorm bijdragen aan deze transitie op alle niveau’s.

Ik verzorg seminars, workshops en trainingen op maat rondom dit thema. Tijdens deze dagen wordt op een praktische manier gewerkt met intuïtie en verbinding met het hart, zodat het toegepast kan worden in werk.

De dag wordt altijd ingericht op maat. Voor info, advies en offerte kunt u contact opnemen voor een afspraak.

info@sabijnarts.nl