Van hoofd naar hart & lichaam

Steeds meer mensen voelen de behoefte om meer vanuit hun hart en intuïtie te leven. Deze tijd gaat om authenticiteit, teruggaan naar de basis en het creëren van wat jij echt wilt in het dagelijks leven. Dit is een down to earth verlangen om je te verbinden met je eigen levensgeluk. Dit houdt in dat er bij veel mensen een diep veranderingsproces gaande is. Van hoofd naar hart. Van angst gebaseerd denken en oude conditionering naar vertrouwen in wie jij bent en wat jij wilt. Van het zoeken naar geluk en antwoorden buiten jezelf naar vertrouwen in je innerlijke stem en autoriteit. Van individualiteit en competitie naar verbinding en samenwerking.

Als je middenin deze verandering zit dan kan dat wiebelig aanvoelen. Omdat het nieuwe er nog niet helemaal is en het oude nog niet is losgelaten. Alles wat je belemmert om je persoonlijke geluksroute te gaan komt naar boven, met als doel dat je het je bewust wordt, indien nodig verwerkt en loslaat. Zodat er ruimte komt om te leven, te werken en te creëren vanuit je hart en intuïtie.

Coaching in mijn praktijk is erop gericht om jou te begeleiden in dit veranderingsproces, Je gaat met praktische tools aan de slag om meer vreugde, geluk, richting, vertrouwen, rust en voldoening in je dagelijks leven te ervaren. Dit kan door individuele sessies, de HSP Online training of  een Retreat.

Mijn coachingsstijl is compassievol, intuïtief, praktisch, licht, met humor, direct en veilig. Voor mij is het belangrijk dat de sessies je helpen om helderheid te krijgen, rust te vinden, blokkades te helen, vaardigheden eigen te maken en vertrouwen en moed te ervaren om stapsgewijs jouw kleine of grotere hartsverlangens te gaan creëren en manifesteren.