Over Sabijn Arts

header-site

Ruim 15 jaar heb ik een succesvolle psychologische en coachingspraktijk. Eerst op de prachtige Keizersgracht in hartje Amsterdam. En sinds 2014 in een prettige praktijkruimte in het heerlijke Flow Plaza in Haarlem, waar ik samen met mijn dochter Mila woon en een fijn co-ouderschap heb met mijn ex.

Sinds mijn jonge volwassenheid lopen persoonlijke groei, creativiteit, spiritualiteit en avontuur in de natuur als een rode draad door mijn persoonlijke en professionele leven.

Lifecoaching in mijn praktijk focust zich op het verbinden van je diepste kern met je dagelijks leven op een praktische manier. Mijn visie en ervaring (in mijn eigen leven en dat van cliënten) is dat in die persoonlijke verbinding tussen je binnen- en buitenkant jouw levensgeluk en authentieke weg ligt. Het geeft een integratie op alle niveaus van wie je bent en een duidelijke vreugdevolle koers in je leven.

Het geluk en de energie die het mij geeft wanneer ik naar mijn intuïtie en echte hartsverlangens luister en handel, maakt me heel enthousiast en bevlogen om dit aan anderen door te geven. Mijn visie en diep vertrouwen is dat iedereen dit kan, dat eenvoudige, praktische en inspirerende tools hier enorm bij helpen en dat het vreugdevol, inspirerend en voedend is om dit samen met anderen te doen.

Je bent van harte welkom in mijn sfeervolle praktijkruimte in Haarlem voor individuele coaching, workshops of deelname aan een inspirerende groep. Of per Skype!

Hartegroet,

Sabijn Arts

 

Opleidingsachtergrond

Aan de VU in Amsterdam heb ik klinische psychologie gestudeerd. In 2000 studeerde ik cum laude af met als specialisaties clientcentered therapie, gezinstherapie en gedragstherapie. Bij het postdoctoraal opleidingscentrum RINO in Amsterdam heb ik me verder gespecialiseerd in Cognitieve Gedragstherapie en Creatieve Therapie en bij de GITP-PAO in Utrecht in Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Daarnaast heb ik me gericht op Focussen (Gendlin). Bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie van Carolina Bont heb ik succesvol de 3-jarige opleiding intuïtie en persoonlijke ontwikkeling gedaan.

 

Publicaties

150-h

In 2001 interviewde Carolina Bont, de hsp expert van Nederland, mij voor haar boek ‘Hoogsensitiviteit als Kracht’, over mijn ervaring met hooggevoelige kinderen. Dit boek is voor hooggevoelige mensen een feest van herkenning en erkenning. Met praktische oefeningen en tips.

150-s

In 2015 interviewde Alexandra Heering mij over single ouderschap voor haar prachtige boek ‘Single geluk, zo doe je dat’. Een vernieuwend fris boek over de voordelen van (een periode) single zijn en het vormgeven van een single leven.

 Ook word ik regelmatig geïnterviewd voor bladen, zoals bijv. de Flair, Kek Mama & Santé