HSP vrouwen retraites 2022-2023

Voorkom overprikkeling, leer omgaan met je hsp valkuilen en leef vanuit je hsp kracht & hart.

 

In het prachtige Hoorneboeg temidden van natuur en schoonheid, volledig verzorgd en in een veilige, inspirerende groepssetting met gelijkgestemde HSP vrouwen, ga je ervaren hoe het is om goed voor je eigen hoogsensitiviteit te zorgen, zodat je meer vanuit je kracht en hart kunt werken en leven. Dagen van liefdevolle aandacht voor jezelf en jouw leven.

HSP BASIS: Van Kwetsbaarheid naar Kracht

In de HSP basis sta je stil bij hoe jouw hoogsensitiviteit werkt en oefen je met tools om overprikkeling te voorkomen en ervan te herstellen. 

  1. Wat is hoogsensitiviteit precies? Achtergrond en visie
  2. Overprikkeling, hoe je het voorkomt en ervan herstelt
  3. Contact met je gevoelens en intuïtie
  4. Je HSP grenzen en wensen tijdig opmerken 
  5. Hoe verminder je het overnemen van andermans gevoel?
  6. Energetische grenzen
  7. Contact met je innerlijke kind

HSP VERDIEPING: HSP Heling, HSP Lifestyle en Soul Alignment

In de HSP VERDIEPING ga je nog meer in je kracht staan en stralen met je HSP. Hier nemen mensen aan deel, die bekend zijn met de basisvaardigheden op het vlak van HSP.

De focus ligt op twee gebieden: Heling en Soul Alignment in je werk en je leven.

1. Heling: welke oude patronen, overtuigingen belemmeren je in je huidige leven. 

We hebben allemaal oude patronen en pijn. Als hsp-er hebben we vaak ook overeenstemmende patronen: ervaringen van niet begrepen worden, anders zijn, je aanpassen, emoties van anderen dragen, trauma’s, en je over verantwoordelijk/schuldig voelen. 

Via contact met je innerlijk kind, helder contact met je intuïtie en energiewerk gaan we aan de slag met datgene wat jou nu in je leven in de weg zit. Zodat je je krachtiger voelt in de liefde voor jezelf en het vertrouwen in jezelf, en oude stukken worden opgelost of verzacht. De basis voor het zetten van nieuwe stappen. En het staan in een lifestyle die recht doet aan jouw hoogsensitiviteit.

2. Transformatie: Je gaat helderheid creëren over waar je naar verlangt en je gaat stappen zetten om dat echt in je leven te brengen. In autonoom contact met jezelf en in heldere communicatie met je omgeving. Ieder zal hierin zijn eigen proces doorgaan, zodat je precies kunt focussen op wat voor jou belangrijk is. Soul- alignment it is!

Voor de retraites wordt lesmateriaal gebruikt uit de door Sabijn Arts ontwikkelde FROM HEAD TO HEART methode (engelstalig)  HSP Online.

Als je niet wilt wachten tot een retraite datum of een goedkoper alternatief zoekt dan een retraite, kun je ook meteen van start met het online programma voor hsp dat Sabijn Arts ontwikkelde: HSP Online

HSP Retraite

Data, opgave en kosten:

De eerstvolgende retraite zal zijn in de zomer 2023. Datum volgt. De Summer WeekRetreat zal een  combi zijn van HSP BASIS en HSP VERDIEPING

Via een email naar info@sabijnarts.nl kun je je op aanmeldlijst worden geplaatst. 

Sabijn Arts is healer, psycholoog, hsp en intuïtie expert en zelf ook hsp-er en een empath. 

Als je wilt weten of een retraite past bij jou, e-mail Sabijn voor een vrijblijvend belmoment: info@sabijnarts.nl 

Prijs: prive kamer  1695,- ex. 21% btw, gedeelde 2 persoons kamer   1495,- ex 21% btw p.p. 

De prijs bij alle retraites is inclusief ontbijt, lunches, diners, overnachting, certificaat van deelname en toegang tot de online From Head to Heart methode voor hsp,  ontwikkeld door Sabijn Arts (t.w.v. €300).