Hoe wil jij je voelen in 2016?

11 januari 2016 door Sabijn Arts

kerstmis-run-groepje-21R9-1280x548px

Hallo hart & intuïtie liefhebbers,

Wens jullie allemaal een heel happy en stralend 2016!

Zijn jullie ook bezig geweest met wat 2015 je heeft gebracht? De mooie momenten? De lastige dingen? En wat je verlangt voor 2016?

Kennen jullie Danielle Laporte al? Danielle Laporte is Amerikaans coach, onderneemster en schrijfster. Zij schreef onder andere het boek The Desire Map, dat komend jaar ook in het Nederlands verschijnt.

Een heerlijk boek waarmee je aan de slag kunt om jouw 4 kern-verlangde-gevoelens helder te maken. En deze zet je dan centraal in de keuzes die je dagelijks maakt en de doelen die je stelt. Hoe wil jij je voelen? Heel fijn om voor jezelf te doen aan het begin van het jaar, om zo jouw intentie voor dit jaar helder en met krachtige energie neer te zetten.

Wat ik zelf zo mooi vind aan het werken met core desired feelings is dat je het heel makkelijk kunt vertalen, net zoals waarden, naar je dagelijks leven. Het helpt je iedere dag om keuzes te maken die echt bij je passen en waar je blij van wordt, juist omdat je het gevoel centraal stelt. Zo is het niet iets wat je alleen in de toekomst bereikt en kunt inzetten bij je grotere doelen, maar juist ook iets wat je meteen dagelijks kunt ervaren.

Een echte aanrader om te doen. En om het dan nog extra inspirerend en krachtig te maken, kun je bij je core desired feelings, beelden zoeken die dat gevoel vertegenwoordigen. Hang het aan de muur, zet het in je telefoon en je hebt je innerlijke GPS voor 2016 altijd bij de hand. Geluk verzekerd!

In de Hart & Intuïtie training die op 13 feb start gaan we actief met je waarden, kernbehoeftes en core desired feelings aan de slag. Ik heb er ontzettend veel zin in en we gaan van start met een hele fijne club vrouwen! Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Mijn core desired feelings voor 2016:

  1. Joyful Hartsverbindingen,
  2. Joyful Experiences,
  3. Lichtheid en Carefree-ness,
  4. Deep Love and Compassion for Myself