Hart & Intuïtie Basis

In een veilige, inspirerende en kleine groepssetting leer je de basisvaardigheden aan om contact te maken met je intuïtie, vragen te stellen aan je intuïtie en op je intuïtie te vertrouwen. En creëer je helderheid over jouw kernwaardes, kernbehoeftes, kerngevoelens en levensgeluk.

Je gaat aan de slag met praktische intuïtie-oefeningen, visionboards, inspirerende vragenlijsten, krachtige visualisaties en het delen van ervaringen.

Met als doel:

  • Leren hoe jouw intuïtie werkt en hoe jij je intuïtie vragen kunt stellen
  • Vertrouwen in je eigen intuïtie, kracht en mogelijkheden
  • Zicht op wat jou gelukkig maakt en je dagelijks leven daarop afstemmen
  • Bewustwording van belemmerende patronen en conditionering en wat jij daarin nodig hebt
  • Het in je leven brengen van je hartsverlangen(s)
  • Contact met je wijze zelf
  • Een fijn contact hebben met gelijkgestemde mensen

Aanmelden

‘Voor de intuïtiecursus was ik aan het worstelen met mijn intuïtie en sensitiviteit, en was ik veel afgestemd op anderen en wat anderen van mij verwachten. Door de cursus heb ik kunnen leren hoe ik mijn intuïtie kan herkennen en raadplegen, hoe ik mezelf kan beschermen van andermans energieën en beter bij mezelf kan blijven’.

‘Ik heb meer vertrouwen gekregen in hoe mijn intuïtie werkt en het gaat steeds meer vanzelf. Ik voel me nu zekerder in de keuzes die ik maak en durf mijn eigen koers te volgen. Ik weet nu ook dat mijn wijsheid daarvandaan komt i.p.v. uit mijn hoofd alleen’.

‘Ik heb Sabijn leren kennen als een warme, inspirerende en coachende vrouw. Ze is gemaakt om je te laten bloeien door je eigen intuitietuintje meer water te geven’.

‘Ik heb Sabijn leren kennen als een warm en open persoon die op een fijne manier je uitnodigt om je ervaringen, gedachten en gevoelens te delen. Ik heb veel geleerd van haar ervaringen met hsp en intuïtie. En ze geeft zelf een goed voorbeeld van hoe je je intuïtie kan toepassen!’