HSP Mastermind start 16 mei 2019

in je kracht met je hooggevoeligheid

De HSP Mastermind is voor vrouwen die een echte transformatie willen aangaan. Een diepe alignment van wie jij bent met alle facetten van je leven. In een intieme veilige groep van 8 vrouwen onder mijn persoonlijke begeleiding, gedurende een jaar. 

Het doel is dat je je eigen selfcare voorop gaat zetten. Niet langer jezelf vergelijken en meer doen dan goed voor je is, niet langer je energie verliezen aan situaties die niet voor je werken of je maar blijven afstemmen op de behoeftes van anderen. Het gaat erom dat jij vanuit wie je echt bent durft te gaan leven. Een authentieke koers te gaan die recht doet aan je hsp. Zowel privé als in je werk.

Bijzonder is dat jullie de eersten zullen zijn die gebruik mogen maken van al het lesmateriaal van het prachtige online programma dat ik heb ontwikkeld voor hooggevoelige mensen, dat in het najaar van 2019 internationaal gelanceerd gaat worden. 

De 10 dagen eens per maand, volgen de 10 modules van From Head to Heart: a  journey of deep selfcare for highly sensitive people. Alle oefeningen en opdrachten zullen tijdens de dagen worden gedaan. Via deze link kun je precies zien wat er aan bod gaat komen. Met als grote verschil met het online programma mijn persoonlijke begeleiding gedurende de dagen, de sacred energy die aanwezig zal zijn en de fijne groep met gelijkgestemden gedurende jouw journey. 

Via deze link vind je alle info over de modules en wat er allemaal aan bod komt:   https://sabijnarts.com/from-head-to-heart/

De lesdagen van de HSP Mastermind worden in het nederlands gegeven. Het lesmateriaal is in het engels omdat het online programma internationaal zal zijn.

Wat zit er in het HSP Mastermind pakket:

  • 1 x 60 minute private 1:1 intuitive coaching session with me in person or via Skype/Zoom
  • 10 x days working in a wonderful intimate Mastermind group of 8 women at my practice in Haarlem, Netherlands.
  • A delicious, healthy lunch and snacks provided throughout the day.
  • Whatsapp and private Facebook group, pdf’s and mp3 exercises focused on your process.
  • Full access to the “from Head to Heart” online program when launched

This is for highly sensitive souls who want to learn to master the art of self care. From Head to Heart HSP Mastermind is about getting back to the essence of YOU. It’s about finding your hsp rhythm and a lifestyle that beautifully supports it. It’s about connecting with your heart and intuition and daring to live a life in true alignment with your soul.

 

opgeven: https://programs.sabijnarts.com/cart-hth-vip-coaching/

Data:

Donderdagen 10.00-16.00

16 mei, 6 juni, 4 juli, 5 sep, 3 okt, 31 okt, 21 nov, 19 dec 2019

16 jan, 13 feb 2020

Lokatie: Flow Plaza, Zaanenstraat 18, Haarlem